Szilaj Zabolátlanok - Fehér paripa, 20 cm

Szilaj Zabolátlanok - Fehér paripa, 20 cm
4 790 Ft
+96 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
71738
Vajon létezhet-e igaz barátság ember és ló között? Bizony létezhet. És most végre eljött az alkalom, hogy a gyerekek is a részesei legyetek a sok bátor kalandnak és a hű barátságnak, amit a DreamWorks Szilaj: Zabolátlanok című mozifilmben láthattak.
Ebben a Szilaj szettben a filmben megismert lovakat találhatók közepes méretben. A fehér, gyönyörű, hosszú sörényű, fejedelmi megjelenésű ló feje mozgatható, és hatalmas élmény vágtázni.
A figura mérete: 20 cm
A "Szilaj Zabolátlanok - Fehér paripa, 20 cm" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Szilaj Zabolátlanok - Fehér paripa, 20 cm

Szilaj Zabolátlanok - Fehér paripa, 20 cm

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.