Szilaj Zabolátlanok - Mesés pajta játékszett

12 650 Ft
+253 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
1-3 nap
73538
Vajon lehet-e igaz barátság ember és ló között? Bizony lehet. Most végre eljött az alkalom, hogy ti is ellátogathassatok Lucky világába és részesei legyetek a sok bátor kalandnak és a hű barátságnak, amit a DreamWorks Szilaj Zabolátlanok című mozifilmben láthattok! A mesés pajta játékszettben együtt gondozhatjátok négylábú barátaitokat, aztán bekísérhetitek a karámjukba, hogy pihenhessenek és felkészüljenek a másnapi kalandokra. A készletben egy nagyobb és egy kisebb lovat is találtok mozgatható fejjel és hosszú sörénnyel. A kiegészítők között van egy karám egy pajtával, két kerítés elem, kosár, vályú, széna és egy matricás lap is. Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló barátság kezdete? Ló mérete: 20 cm, csikó mérete 13 cm.
A "Szilaj Zabolátlanok - Mesés pajta játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Szilaj Zabolátlanok - Mesés pajta játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Mattel

Szilaj Zabolátlanok - Mesés pajta játékszett

Szilaj Zabolátlanok - Mesés pajta játékszett

12 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.