KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Színes csészepiramis bébijáték

Színes csészepiramis bébijáték
2 890 Ft
+58 hűségpont ajándékba - Részletek...
Yixing Toys
3 éves kor alatt
nem rendelhető
59975
A színes csészepiramis bébijáték 8 db színes csésze formát tartalmaz, számokkal, amit a kisbabák könnyen megfoghatnak és egymásra illeszthetnek, játék közben pedig észrevétlenül fejlődik a felismerő képességük és kézügyességük. A piramis tetején lévő kis mosolygós labda pedig csilingel, hogy jókedvű legyen a játék. A termékhez nem szükséges elem.
A "Színes csészepiramis bébijáték" nevű játék gyártója a Yixing Toys, főleg 3 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Színes csészepiramis bébijáték

Színes csészepiramis bébijáték

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.