Színrendező baby puzzle, 4 db-os

Színrendező baby puzzle, 4 db-os
A Trefl színrendező puzzle nagy méretű, vastag kartonból készült darabkákat tartalmaz, amit kifejezetten a kicsiknek terveztek. A játék élénk színei és a barátságos formák ösztönzik a gyerekeket a játékra, a gyönyörű illusztrációk pedig felkeltik a gyerekek figyelmét és még érdekesebbé teszik a játékot. A rendszerező megtanítja a gyerekeknek a színeket és a szimbólumokat.

A "Színrendező baby puzzle, 4 db-os" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Trefl
51707
1 950 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Trefl

Színrendező baby puzzle, 4 db-os

Színrendező baby puzzle, 4 db-os

1 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.