Színrendező baby puzzle, 4 db-os

Színrendező baby puzzle, 4 db-os
A Trefl színrendező puzzle nagy méretű, vastag kartonból készült darabkákat tartalmaz, amit kifejezetten a kicsiknek terveztek. A játék élénk színei és a barátságos formák ösztönzik a gyerekeket a játékra, a gyönyörű illusztrációk pedig felkeltik a gyerekek figyelmét és még érdekesebbé teszik a játékot. A rendszerező megtanítja a gyerekeknek a színeket és a szimbólumokat.

A "Színrendező baby puzzle, 4 db-os" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Trefl
51707
1 950 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Trefl

Színrendező baby puzzle, 4 db-os

Színrendező baby puzzle, 4 db-os

1 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.