Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Szív alakú kulcstartó-hímző készlet fából

Szív alakú kulcstartó-hímző készlet fából
1 890 Ft
+38 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
57812
A hímző készlet segítségével egyedi kulcstartót készíthetnek a kislányok. A csomagolás 5 db, szív alakú kulcstartóalapot, 1 db műanyag tűt és 5 db fonalat tartalmaz különböző színekben. A kulcstartó a fonállal színezhető ki a keresztszemes hímzés lépéseit követve, olyan mintában, ahogy csak szeretnék a gyerekek. A kulcstartóalap 2 mm vastag rétegelt lemezből készült.
A kulcstartók mérete: 7 cm.
A "Szív alakú kulcstartó-hímző készlet fából" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Szív alakú kulcstartó-hímző készlet fából

Szív alakú kulcstartó-hímző készlet fából

1 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.