Szó Csata társasjáték

Készen álltok egy jó szócsatára? A Szó Csata társasjáték izgalmas a barátokkal és a családdal is, sőt, talán még a nagyszülők is beszállnak majd 1-1 partiba.
A feladat minél gyorsabban találni egy szót a Játékmester által választott betűvel egy adott témában. Vadállat J betűvel? Valami Sz betűs, amire mindenkinek szüksége van? 12 másodperc áll rendelkezésre mindehhez, úgyhogy nem árt sietni! A leggyorsabb játékos megnyomja a gombot, válaszol, és bezsebeli a pontokat - amennyiben a többiek helyesnek ítélik a megoldását. A nyertes az, aki a legtöbb pontot gyűjti össze.
A Játékmester több, mint 250 témát ismer és összesen 3000 különböző nehézségű kérdést képes feltenni, így a partik változatosak lesznek. Ráadásul okos is, minél gyorsabban válaszolnak a játékosok, annál nehezebbek lesznek a kérdések. Ellenkező esetben a kérdések könnyebbé válnak, így a Játékmester remekül alkalmazkodik minden korosztályhoz. Emellett a virtuális Játékmester mindenre odafigyel: elmagyarázza a szabályokat, felteszi a kérdéseket és a pontokat is számolja.
Szó Csatára fel!
A játék időtartama: kb. 15 perc
A "Szó Csata társasjáték" nevű játék gyártója a Zanzoon, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Zanzoon
7 éves kor fölött
1-3 nap
71206
9 450 Ft
A "Szó Csata társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. december 08-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. december 08-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Szó Csata társasjáték

Szó Csata társasjáték

9 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.