Szorgos hangyák társasjáték

4 290 Ft
+86 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
7 éves kor fölött
1-3 nap
80308
Különleges logikai és gyorsasági játék, amellyel játék a számok tanulása!
Találd meg a nagy hangyabolyban a neked megfelelőt, fordítsátok fel a lapokat - keresd a szín és szám egyezést és alkoss magadnak minél nagyobb bolyt! Vagy olyan szorgos, mint egy hangya?
A Szorgos hangyák társasjátékban a legszorgosabb játékos lesz a nyertes. Versenyezzetek a hangyakártyákért, gyűjts össze 7 különböző vagy 5 ugyanolyan színű hangyakártyát!
Játékmenet:
A lábad előtt - vagyis az asztalon - hever egy hatalmas hangyaboly, ahol a számok teljesen összekeveredtek. Fordítsátok fel egyesével a lapokat és versenyezzetek, ki találja meg hamarabb a megfelelő színűt és számút!
Az előkészületek könnyűek. Keverjétek meg és terítsétek szét a játéktéren a hangyabolykártyákat úgy, hogy mindenki jól lássa a kártyák értékét. Ez az óriási hangyaboly. A hangyakártyákat megkeverve alkossatok belőlük egy képpel lefelé fordított paklit! Ha ez megvan, a legidősebb játékos fordítson fel mindenki számára látható módon egy hangyakártyát és mehet is a hangyavadászat! Minden játékos egyidejűleg a lehető leggyorsabban igyekszik rácsapni arra a hangyabolykártyára, aminek az értéke megegyezik az újonnan megfordított hangyakártya értékével. Aki leggyorsabban csap le a megfelelő kártyára, az helyezze képpel felfelé maga elé azt.
A Szorgos hangyák könnyen és gyorsan tanulható társasjáték az egész család számára, amelyben a játékosok igyekeznek minél gyorsabban és pontosabban hangyákat kiválogatni a nagy bolyból. Versenyezzetek a hangyákért, legyél te az első, aki észreveszi a megfelelőt, és csapj le rá!
Ezzel a játékkal nemcsak a játék örömét kapják meg a csöppségek, hanem még a számokkal és a színekkel is ismerkedhetnek, miközben a pontokért versenyeznek. Vajon ki lesz a leggyorsabb?
Díjnyertes társasjáték, amely Amerikában elnyerte a legjobb családi játék és legjobb matekos játék második helyezését.
A "Szorgos hangyák társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Szorgos hangyák társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. június 01-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. június 01-én, csütörtökön átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Szorgos hangyák társasjáték

Szorgos hangyák társasjáték

4 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.