Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Sztorikocka - Fantázia kiegészítő

Sztorikocka - Fantázia kiegészítő
Össze tudod kapcsolni mind a kilenc képet egy kerek történetté? A Sztorikocka: Fantázia szett egy különleges gyűjteményes kiegészítő a népszerű sztorizós játékhoz, mely magába foglalja a korábbi középkor, mitikus és elvarázsolt kiegészítőket. A szabály egyszerű: dobj a kockákkal! Találj ki egy történetet a képek alapján és mesélj szabadon! A Story Cubes kivételes játék, mivel nincs nyertese, a közös cél csupán egymás szórakoztatása. A Story Cubes egy végtelen történet! A játékidő kb. 20 perc.
A "Sztorikocka - Fantázia kiegészítő" nevű játék gyártója a Creativity Hub, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Creativity Hub
6 éves kor fölött
57979
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Sztorikocka - Fantázia kiegészítő

Sztorikocka - Fantázia kiegészítő

3 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.