Sztorikocka - Fantázia kiegészítő

Sztorikocka - Fantázia kiegészítő
4 290 Ft
+86 hűségpont ajándékba - Részletek...
Creativity Hub
6 éves kor fölött
nem rendelhető
57979
Össze tudod kapcsolni mind a kilenc képet egy kerek történetté? A Sztorikocka: Fantázia szett egy különleges gyűjteményes kiegészítő a népszerű sztorizós játékhoz, mely magába foglalja a korábbi középkor, mitikus és elvarázsolt kiegészítőket. A szabály egyszerű: dobj a kockákkal! Találj ki egy történetet a képek alapján és mesélj szabadon! A Story Cubes kivételes játék, mivel nincs nyertese, a közös cél csupán egymás szórakoztatása. A Story Cubes egy végtelen történet! A játékidő kb. 20 perc.
A "Sztorikocka - Fantázia kiegészítő" nevű játék gyártója a Creativity Hub, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Sztorikocka - Fantázia kiegészítő

Sztorikocka - Fantázia kiegészítő

4 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.