Születésnapi torta fénnyel és hanggal

Születésnapi torta fénnyel és hanggal
5 190 Ft
+104 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
25100
A Születésnapi torta fénnyel és hanggal egy nagyszerű ajándék, elfogyhatatlan torta! A játék műanyagból készült, a beépített gyertya váltakozó színes led fénnyel világít, valamint a boldog szülinap dallamot játssza le. A készletben evőeszközök, és tányérok is megtalálhatóak. A termék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Csomagolási méretek:25 x 21 x 21 cm.
A "Születésnapi torta fénnyel és hanggal" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playgo

Születésnapi torta fénnyel és hanggal

Születésnapi torta fénnyel és hanggal

5 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.