Szuper Farmer - Ranch társasjáték

Szuper Farmer - Ranch társasjáték
6 790 Ft
+136 hűségpont ajándékba - Részletek...
26098
A nagy sikerű Szuper farmer társasjáték folytatása! A játék során földet, legelőket kell vásárolnod, ahol állatokat tarthatsz, és gyarapíthatod a gazdaságot. Az állat állományt szaporítanod kell, ebben segítségedre lesznek a hű pásztorkutyák. De vigyázz, mert az erdő mélyén lakó farkas és róka veszélyt jelent a gazdaságodra. A Szuper Farmer - Ranch társasjátékot az nyeri, akinek minden állatból legalább egy van a farmján.
Tartozékok: 1 db játéktábla, 120 db állatos zseton, 6 db kutyafigura, 2 db 12 oldalú dobókocka, 1 db 6 oldalú dobókocka, színes korongok, játékszabály

A "Szuper Farmer - Ranch társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 7 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Szuper Farmer - Ranch társasjáték

Szuper Farmer - Ranch társasjáték

6 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.