Szuper szakácsok társasjáték

Szuper szakácsok társasjáték
4 590 Ft
+92 hűségpont ajándékba - Részletek...
Orchard Toys
nem rendelhető
80272
Kinek a szakácsa süti meg először a világ legfinomabb pizzáját, süteményét vagy tésztáját? A fenséges ételek elkészítéséhez gyűjtsétek össze a hozzávalókat és a konyhai eszközöket, hogy a szakácsotok mielőbb el tudja készíteni a mennyei falatokat. Legyen az egy tészta, sajt, olajbogyó vagy liszt, a memóriátokra biztosan szükség lesz!
Ha kiválasztottátok a kedvenc szakácsotokat és ételeteket, már kezdődhet is a játék! Keressétek meg a táblátokon lévő étel hozzávalóit, a szerencsekerék segítségével szerezzétek meg a tálat, majd egy újabb sikeres pörgetéssel készítsétek el ételeteket.
Garantáltan izgalmas, szórakoztató időtöltést nyújt, mivel a játékot úgy tervezték meg, hogy fejlessze a gyerekek párosító képességét és memóriáját, támogassa a megfigyelőképességet, és fejlessze a hétköznapi dolgokkal kapcsolatos ismereteket. A játékot tanárok is tesztelték.
A játék vastag, tartós, legalább 80%-ban újrahasznosított kartonlapokból készült, a kártyalapok és a táblák könnyen tisztíthatók. Praktikus, kis csomagolásban érkezik, így utazójátéknak is megfelelő.
A "Szuper szakácsok társasjáték" nevű játék gyártója az Orchard Toys, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Szuper szakácsok társasjáték

Szuper szakácsok társasjáték

4 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.