Szupermarket bevásárlókocsival és hanghatással - 64 db-os

Szupermarket bevásárlókocsival és hanghatással - 64 db-os
18 990 Ft
+380 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81840
Indulhat a nagybevásárlás?
Ezzel a 64 db-os szupermarket játékszettel a gyerekek átélhetik a bevásárlás élményét mind eladói, mind vásárlói szemszögből nézve. A kicsik bepakolhatják a játék élelmiszereket (pl. gyümölcsök, zöldségek, pékáru vagy gyorsfagyasztott termékek) a tologatható bevásárlókocsiba, majd fizethetnek a kasszánál, akárcsak az igazi boltokban. A nyitható süti kínálóra a kis boltosok kitehetik a friss pékárut, a pultot pedig folyamatosan újratölthetik a legújabb áruval.
A szupermarket polcokkal, pénztárgéppel, csipogó és világító szkennerrel, mérleggel, kihajtható számológéppel, valamint nyitható pénztartóval felszerelt, így a termékek árát pontosan össze tudják adni a kicsik, és ha a vevő többet fizetett volna az kelleténél, az eladó odaadhatja neki a visszajárót a csomagban található játékpénzek közül.
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely remekül fejleszti a gyerekek szociális érzékét, képzeletét és fantáziáját, valamint játék közben megtanulhatják, hogyan vásároljanak be, és miként fizessenek.
A játékszett elemei strapabíró anyagokból készültek, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a velük való játékot.
A szupermarket mérete: 84 x 35 x 63 cm
A bevásárlókocsi mérete: 33 x 40,5 x 20 cm
A "Szupermarket bevásárlókocsival és hanghatással - 64 db-os" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Szupermarket bevásárlókocsival és hanghatással - 64 db-os

Szupermarket bevásárlókocsival és hanghatással - 64 db-os

18 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.