Szupermarket készlet bevásárlókocsival

Szupermarket készlet bevásárlókocsival
22 790 Ft
+456 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
25090
A Szupermarket készlet bevásárlókocsival egy nagyszerű közért készlet! A pultot kétféleképpen is összeszerelheted, L alakban, vagy standként. A készletben paradicsom, banán, alma, narancs, körte, és több -féle konzerv is található. A bevásárlókocsiban elfér minden vásárolni kívánt termék, melyek árát a pénztárgépben összeadhatod, hiszen beépített számológépként működik. A kassza gombnyomásra nyitható, melyben játékpénzeket tárolhatsz. A játék műanyagból készült, szép színekkel rendelkezik, több mint 60 alkatrészből áll. Ismerjétek meg a pénz, a vásárlás fogalmát, számolási feladatokkal. L alakban a közért legnagyobb mérete: 90 x 95 cm, a pultmagasság kb. 52 cm. A bevásárlókocsi mérete: 45 x 56 cm. A játék 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Csomagolási méretek: 58 x 28 x 58 cm.
A "Szupermarket készlet bevásárlókocsival" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playgo

Szupermarket készlet bevásárlókocsival

Szupermarket készlet bevásárlókocsival

22 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.