Tablettás tojásfesték - 6 színű

Tablettás tojásfesték - 6 színű
590 Ft
+12 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
24817
Tablettás kiszerelésű színes tojásfesték, a húsvéti tojások kifestéséhez. A használat előtt a tojásokat zsírtalanítani kell, keményre kell főzni és melegen kell tartani. A festéket 1 dl vízzel és egy teáskanál ecettel kell vegyíteni. A festékben a kivánt színhatás eléréséig kell tartani a tojásokat. Egy tabletta 15 db tojás megfestéséhez is elegendő. A csomagban 4 db kivágóív és 20 db tojásmatrica is helyet kapott.
A "Tablettás tojásfesték - 6 színű" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tablettás tojásfesték - 6 színű

Tablettás tojásfesték - 6 színű

590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.