KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Takarító játékkészlet - 5 db-os

Takarító játékkészlet - 5 db-os
3 650 Ft
+73 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81823
Takarítás profi eszközökkel!
Ezzel a pasztell színű takarítószettel a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a takarítás mikéntjével. A szett 2 különböző méretű seprűt, egy lapátot, valamint egy felmosóvödröt és felmosót tartalmaz, így a kicsik ripsz-ropsz rendet tehetnek a "saját portájukon". A készlet elemei strapabíró anyagokból készültek, így a gyerekek sokáig élvezhetik a velük való játékot.
A készlet lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. A játékszett segíthet bevonni a lurkókat az otthoni házimunkába, emellett megismerteti a kicsikkel a különböző takarítóeszközöket és használatuk módját.
A "Takarító játékkészlet - 5 db-os" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Takarító játékkészlet - 5 db-os

Takarító játékkészlet - 5 db-os

3 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.