Takarítókocsi és háztartási porszívó

Takarítókocsi és háztartási porszívó
13 490 Ft
+270 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
inkább lányoknak
25073
A lakás kitakarítása sokkal szórakoztatóbb lesz ezzel a Takarítókocsi Háztartási porszívóval. A készletben 10 kiegészítő található, melyekkel a legkisebb piszkokat is könnyen feltakaríthatod. A szettben egy Háztartási porszívó is helyett kapott, mely elemmel működik és valódi porszívóként funkcionál, szívó hatással. A készlet ezen kívül seprűt, felmosót, lapátot is tartalmaz, a takarítókocsi húzható. A Háztartási porszívó 4 db C bébielemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Csomagolási méretek: 42 x 23 x 47 cm.
A "Takarítókocsi és háztartási porszívó" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playgo

Takarítókocsi és háztartási porszívó

Takarítókocsi és háztartási porszívó

13 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.