Takarítókocsi és kompakt porszívó

Takarítókocsi és kompakt porszívó
12 990 Ft
+260 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
inkább lányoknak
25099
A lakás kitakarítása sokkal szórakoztatóbb lesz a Takarítókocsi Kompakt porszívóval használatával. A szettben 8 kiegészítő található, melyekkel a legkisebb piszkokat is feltakaríthatod. A készletben egy Kompakt porszívó is helyett kapott, mely elemmel működik, és az átlátszó dobjában pörögnek a konfettik, ezen kívül azonban találhatsz seprűt, felmosót, lapátot is. A takarítókocsi húzható. Csomagolási méretek: 42 x 23 x 47 cm.
A "Takarítókocsi és kompakt porszívó" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playgo

Takarítókocsi és kompakt porszívó

Takarítókocsi és kompakt porszívó

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.