Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Tangoes Jr. logikai játék

Tangoes Jr. logikai játék
9 650 Ft
+193 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smart Games
nem rendelhető
57794
A legendák szerint egy Tan nevű ember elejtett egy cserepet, mely a padlón 7 darabra tört. Ahogyan a darabok összeillesztésével próbálkozott, rájött, hogy milyen sokféle figurát lehet kirakni már ebből a pár darabból is. A Smart Games: Tangoes Junior logikai játéka akár óvodás gyerekek számára is remek szórakozást nyújt, miközben fejleszti a logikus gondolkodást, a térlátást. A Tangoes művészi és matematikai elemeket tartalmaz a vizuális érzékelés fejlesztésére, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A Tangoes Junior kiváló eszköz a problémamegoldási készség és a csapatmunka fejlesztésére is.
A "Tangoes Jr. logikai játék" nevű játék gyártója a Smart Games, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tangoes Jr. logikai játék

Tangoes Jr. logikai játék

9 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.