Tavaszi szalvétás kreatív csomag

Tavaszi szalvétás kreatív csomag
1 090 Ft
+22 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
8 éves kor fölött
24802
Készíts falra akasztható szalvétás képet a tavaszi szalvétás kreatív csomag használatával! Csak egy ollóra lesz szükséged, minden más megtalálható a készletben. Vágj ki a szalvétából mintákat, kend be vékonyan a falapot ragasztóval, és simítsd rá a szalvétából kivágott mintákat. Az elkészült művet csillámos ragasztóval is dekorálhatód, a két papírszalaggal még akasztót is tudsz gyártani a képnek. Csomagolási méretek: 16 x 32 x 1 cm.
Tartozékok: 2 db 16 x 32 cm-es falap, 1 db hobby lakkecset, 25 ml decoupage ragasztó és lakk, 2 db szalvéta, 1 tubus csillámos ragasztó, 1 m sodort papírszalag
A "Tavaszi szalvétás kreatív csomag" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tavaszi szalvétás kreatív csomag

Tavaszi szalvétás kreatív csomag

1 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.