Távirányítós markolós teherautó, 1:16

Távirányítós markolós teherautó, 1:16
Fejleszd építkezési vállalkozásodat új gépezetekkel! A Távirányítós markolós teherautó 1:16-os méretarányú modelljének segítségével nem csak, hogy olcsóbban, de gyorsabban is elvégezheted az építkezési feladataidat. Ne mondj hát le erről a fantasztikus lehetőségről, szerezd be alkalmazottaid számára ezt a modern, sárga munkásgépet, és vállalj be egyre több projektet, hogy könnyűszerrel meggazdagodhass
A játék elemmel működik (Távirányítós markolós teherautó vezérlője 2 darab, míg a kocsi 3 darab AA típusú ceruzaelemmel működik). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Távirányítós markolós teherautó, 1:16" nevű játék gyártója a MTS, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
MTS
inkább fiúknak
65914
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Távirányítós markolós teherautó, 1:16
Távirányítós markolós teherautó, 1:16

Távirányítós markolós teherautó, 1:16

5 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.