2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Tech Deck - VS 2 db-os ujjgördeszka készlet pályaelemmel - Blind

Tech Deck - VS 2 db-os ujjgördeszka készlet pályaelemmel - Blind
5 590 Ft
+112 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81679
A Tech Deck készleteivel a gördeszkázás szerelmeseinek a lábuk helyett most az ujjaikra lesz szükségük ahhoz, hogy a legvagányabb trükköket végre tudják hajtani a csomagban rejlő ujjgördeszkákkal. A VS széria új szettjei a 2 egyedi, menő grafikával díszített ujjgördeszka mellett egy pályaelemet - pl. rámpát vagy kaput - is tartalmaznak, hogy még izgalmasabb trükkökkel kápráztathassák el a nagyérdeműt az ujjdeszkások. Ebben a csomagban Blind ujjgördeszkák rejlenek.
A Tech Deck ujjgördeszkák és rámpaszettek 6 éves és idősebb gyerekeknek és a gördeszkázás szerelmeseinek készültek. Ha a valódi gördeszkagyártók igazi grafikáira vágytok, akkor a Tech Deck a megoldás – kezdjétek kicsiben, lépjetek szintet és gyűjtsétek össze az összes deszkát!
Webáruházunkban számos további Tech Deck termék található, hogy az ujjdeszkások bővíthessék a pályájukat és deszkagyűjteményüket.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Tech Deck - VS 2 db-os ujjgördeszka készlet pályaelemmel - Blind" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Tech Deck - VS 2 db-os ujjgördeszka készlet pályaelemmel - Blind

Tech Deck - VS 2 db-os ujjgördeszka készlet pályaelemmel - Blind

5 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.