KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Tech Deck - X-Connect Hullám pálya

Tech Deck - X-Connect Hullám pálya
8 990 Ft
+180 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81627
Esik az eső vagy a hó? Fúj a szél? Nincs a közelben deszkázásra alkalmas terep? A gördeszkázás szerelmeseinek akkor sem kell lemondaniuk szenvedélyükről, csak éppen a lábuk helyett most az ujjaiké a főszerep.
A Tech Deck X-Connect Hullám pályán minden adott ahhoz, hogy az ujjdeszkások fergeteges trükköket mutassanak be - ráadásul többféleképpen összerakható -, és ahogy a legtöbb Tech Deck pályaelem, kompatibilis a többivel, így teljesen egyedi deszkapark alakítható ki.
A csomagban egy exkluzív Real Skateboards deszka is található, amely olyan, mint az igazi, csak sokkal-sokkal kisebb.
A Tech Deck ujjgördeszkák és rámpaszettek 6 éves és idősebb gyerekeknek és a gördeszkázás szerelmeseinek készültek. Ha a valódi gördeszkagyártók igazi grafikáira vágytok, akkor a Tech Deck a megoldás – kezdjétek kicsiben, lépjetek szintet és gyűjtsétek össze az összes deszkát!
Webáruházunkban számos további Tech Deck termék található, hogy az ujjdeszkások bővíthessék a pályájukat és deszkagyűjteményüket.
A "Tech Deck - X-Connect Hullám pálya" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Tech Deck - X-Connect Hullám pálya

Tech Deck - X-Connect Hullám pálya

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.