Tech Deck - X Connect pálya - A Nagy Fal

Tech Deck - X Connect pálya - A Nagy Fal
9 590 Ft
+192 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
76738
A Tech Deck egy igazi gördeszkás cégek által tervezett, egyedi grafikával ellátott valódi ujjgördeszka. Az X-Connect Park Creator rámpakészletek mindent tartalmaznak, amire szükség lehet egy fantasztikus és egyedi gördeszkapart kiépítéséhez és az ujjdeszkázáshoz. A különböző elemek, mint a mint a bowl sarokelem, funbox, panelek és rámpák kombinálásával és segítségével továbbfejleszthetőek és begyakorolhatóak a trükkök. Ez a csomag A Nagy Fal összeállításához tartalmaz elemeket.
Az ujjgördeszkák gyűjthetőek, kiegészíthetőek az exkluzív darabokkal. A deszka park kombinálható más X-Connect kompatibilis rámpákkal, hogy felépüljön a tökéletes létesítmény!
A "Tech Deck - X Connect pálya - A Nagy Fal" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Tech Deck - X Connect pálya - A Nagy Fal

Tech Deck - X Connect pálya - A Nagy Fal

9 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.