Tech Deck - X Connect pálya - Trükkös Garázs

9 590 Ft
+192 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
1-3 nap
76739
A Tech Deck egy igazi gördeszkás cégek által tervezett, egyedi grafikával ellátott valódi ujjgördeszka. Az X-Connect Park Creator rámpakészletek mindent tartalmaznak, amire szükség lehet egy fantasztikus és egyedi gördeszkapart kiépítéséhez és az ujjdeszkázáshoz. A különböző elemek, mint a mint a bowl sarokelem, funbox, panelek és rámpák kombinálásával és segítségével továbbfejleszthetőek és begyakorolhatóak a trükkök. Ez a csomag Trükkös garázs összeállításához tartalmaz elemeket.
Az ujjgördeszkák gyűjthetőek, kiegészíthetőek az exkluzív darabokkal. A deszka park kombinálható más X-Connect kompatibilis rámpákkal, hogy felépüljön a tökéletes létesítmény!
A "Tech Deck - X Connect pálya - Trükkös Garázs" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Tech Deck - X Connect pálya - Trükkös Garázs" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Tech Deck - X Connect pálya - Trükkös Garázs

Tech Deck - X Connect pálya - Trükkös Garázs

9 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.