Tech Deck - Xconnect Neon nagy játékszett

Tech Deck - Xconnect Neon nagy játékszett
21 990 Ft
+440 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
79057
A srácok könnyedén megépíthetik saját gördeszkapark álmukat a Tech Deck Neon Megaparkkal. Ez a hatalmas, sötétben világító X-Connect Park Creator rámpakészlet mindent tartalmaz, amire szükségük lehet egy hihetetlen megapark testre szabásához, hogy tökéletesítsék az ujjgördeszkás képességüket.
Csak be kell állítani az összes rámpát, korlátot, párkányt, lépcsősort és egyebeket különböző kombinációkban, hogy gyakorolni tudják a trükköket. Végigcsúszhatnak egy párkányon vagy a Hubba párkányon, ráugorhatnak a lépcsőre és beállíthatják a pályát az további trükkökhöz.
A két Blind Skateboard ujjgördeszkával és a trükk kártyákat felhasználva bemutathatják a legmenőbb trükköket, vagy versenyezhetnek a barátaikkal, hogy ki az ügyesebb.
A park kombinálható más (külön kapható) X-Connect kompatibilis rámpákkal, például a Big Vert Wall vagy a Flip N' Grind rámpakészletekkel. A Tech Deck ujjgördeszkák és rámpaszettek 6 éves és idősebb gyerekeknek és a gördeszkázás szerelmeseinek készültek. Ha a valódi gördeszkagyártók igazi grafikáira vágynak a gyerekek, akkor a Tech Deck a megoldás.
A "Tech Deck - Xconnect Neon nagy játékszett" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 16 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Tech Deck - Xconnect Neon nagy játékszett

Tech Deck - Xconnect Neon nagy játékszett

21 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.