Teeter Popper - Egyensúlyfejlesztő deszka tapadókorongokkal - rózsaszín

A Teeter Popper egy egyensúlyfejlesztő deszka, ami tapadókorongjaival még szórakoztatóbbá teszi a mozgásfejlesztést a kisgyermekek számára! Remekül fejleszti a mozgáskoordinációt, koncentrációt és elengedhetetlen kelléke a nagy mozgásos gyakorlatoknak. Segít a több irányú figyelem fejlesztésében, támogatja az egyensúlyérzék gyakorlását. Ahogy pattognak a kis gumi tappancsok, felkelti az érdeklődést, ezáltal fokozza a ringatózó mozgást is. TSMT tornához szükséges kreatív kiegészítő lehet. Anyaga strapabíró műanyag, szélei lekerekítettek, alja szilikon tapadókorongokkal van ellátva. Színe: rózsaszín.
Mérete: 28 x 11,5 x 7,5 cm.
A "Teeter Popper - Egyensúlyfejlesztő deszka tapadókorongokkal - rózsaszín" nevű játék gyártója a Fat Brain Toys, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Fat Brain Toys
inkább lányoknak
1-3 nap
71821
12 990 Ft
A "Teeter Popper - Egyensúlyfejlesztő deszka tapadókorongokkal - rózsaszín" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. január 25-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. január 25-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Teeter Popper - Egyensúlyfejlesztő deszka tapadókorongokkal - rózsaszín

Teeter Popper - Egyensúlyfejlesztő deszka tapadókorongokkal - rózsaszín

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.