Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Smoby - Tefal Stúdió BBQ konyha, zöld-lila

Smoby - Tefal Stúdió BBQ konyha, zöld-lila
22 890 Ft
+458 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smoby
nem rendelhető
28851
Tefal Stúdió zöld-lila BBQ konyha. A sütés-főzés mind gyerekjáték a Stúdió konyha - zöld-lila készlettel. Bármilyen finomságot könnyen el lehet készíteni, a sütő és a konyhaszekrény ajtaja nyitható. A konyhában egy Barbecue grillező is található, így különleges finomságokat is készíthetsz. A csomag rengeteg kiegészítőt tartalmaz, a főzőlap és a kávéfőző hangot ad ki magából, ráadásul egy üdítőadagoló is található a konyhában.
A játék 1 db CR2032 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.
A konyha maximális méretei: 64 x 100 cm.
A "Smoby - Tefal Stúdió BBQ konyha, zöld-lila" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Smoby - Tefal Stúdió BBQ konyha, zöld-lila

Smoby - Tefal Stúdió BBQ konyha, zöld-lila

22 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.