KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Tengeri állatok készlet - 35 db-os

Tengeri állatok készlet - 35 db-os
1 950 Ft
+39 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81954
A tenger felfedezése izgalmas dolog, hiszen mindenki számára sok rejtélyt tartogat. Ez a sokszor láthatatlan világ megannyi csodát rejt, amelyek egy részét ezzel a készlettel felfedezhetik a gyerekek. Játék közben rengeteg tengeri állatot ismerhetnek meg, és akár be is rendezhetnek maguknak egy saját kis vízi élővilágot.
Csomagolás mérete: 31 x 22 x 5 cm
A "Tengeri állatok készlet - 35 db-os" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tengeri állatok készlet - 35 db-os

Tengeri állatok készlet - 35 db-os

1 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.