2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Tetováló matrica - dínók

Tetováló matrica - dínók
750 Ft
+15 hűségpont ajándékba - Részletek...
Peaceable Kingdom
inkább fiúknak
nem rendelhető
28733
Kisebb méretű, dinoszauruszokat ábrázoló tetováló matrica. A csomagban 1 ív tetováló matricát találsz, 15 darab matricával. A matricát csak fel kell illeszteni a bőrfelületre, majd vizes ronggyal jól rá kell nyomni. Ha a matrica teljesen átázott (kb. 30 másodperc), le kell húzni, és a tetoválás ott marad a bőrön. Eltávolításához célszerű babaolajat használni.
A "Tetováló matrica - dínók" nevű játék gyártója a Peaceable Kingdom, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tetováló matrica - dínók

Tetováló matrica - dínók

750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.