KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Thomas a gőzmozdony - Builder Bucket sínépítő szett

Thomas a gőzmozdony - Builder Bucket sínépítő szett
10 790 Ft
+216 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
58985
A Thomas: Builder Bucket játékszett segítségével a gyerekek egy teljesen személyre szabott pályát építhetnek fel maguknak. Az elemek között sínek és váltók is helyet kaptak, a váltókkal könnyedén gyorsíthatók a mozdonyok. A szett kompatibilis a Trackmaster pálya elemeivel, így azokkal kombinálva egy teljesen egyedi pályarendszer alkotható meg. A csomagban összesen 25 db elemet találsz. Csomagolási méretek: 25 x 20 x 28 cm.
A "Thomas a gőzmozdony - Builder Bucket sínépítő szett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Thomas a gőzmozdony - Builder Bucket sínépítő szett

Thomas a gőzmozdony - Builder Bucket sínépítő szett

10 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.