Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Thomas a gőzmozdony - Motorizált kisvonatok - Nia

Thomas a gőzmozdony - Motorizált kisvonatok - Nia
A Thomas: motorizált kisvonatok - Nia a Thomas Trackmaster pálya sínpárjain, vagy bármilyen lapos felületen képes haladni. A Thomas Trackmaster sorozat kompatibilis a régi Motor Road-Rail mozdonyokkal és sínekkel is, így a régi játékok kombinálhatók az újakkal. A játék 2 db AAA vékony ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
A "Thomas a gőzmozdony - Motorizált kisvonatok - Nia" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mattel
58995
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Thomas a gőzmozdony - Motorizált kisvonatok - Nia

Thomas a gőzmozdony - Motorizált kisvonatok - Nia

5 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.