KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Thomas a gőzmozdony - Twisting Tornado játékszett

Thomas a gőzmozdony - Twisting Tornado játékszett
12 950 Ft
+259 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
58980
Egy óriási tornádó pusztít Sodor szigetén, ráadásul a fészert is lerombolta, jaj ne, Thomas éppen arrafelé tart! A tornádó megfordítja a mozdonyt, aki ezután a másik irányba folytatja az útját. A forgó széltölcsér tönkreteszi a fészert és kidönti a villanypóznákat is, ám a gyerekek könnyedén visszaállíthatják őket. A játék működéséhez 2 db AAA ceruzaelem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A készletben egy motorizált Thomas mozdony is helyet kapott.
A "Thomas a gőzmozdony - Twisting Tornado játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Thomas a gőzmozdony - Twisting Tornado játékszett

Thomas a gőzmozdony - Twisting Tornado játékszett

12 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.