Thomas - Dinó lelet felfedező pálya

Thomas - Dinó lelet felfedező pálya
10 890 Ft
+218 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
27488
Thomasra egy újabb félelmetes kaland vár! A Dínó lelet felfedező pálya a Sodor-szigeten található bányába kalauzol el, ahol Thomas érdekes felfedezést tesz: egy dinoszaurusz csontvázát. A dínó csontváza részben szétszedhető, így Thomas el tudja szállítani a csontokat, hogy a régészek vizsgálhassák. A csontokat könnyedén vissza tudod illeszteni a helyükre, így teljes lesz a csontváz. A bánya bejáratánál egy kis kapu található, amit Thomas meg tud lökni, ilyenkor félelmetes dínó-üvöltés hallható. A pálya csatlakoztatható a régi Thomas: Take Along készletekkel is, így régi szettjeiddel bővítheted a dínó pályát! A készlet tartalmazza Thomas fémből készült figuráját is.
A játék 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.
Csomagolási méretek: 49 x 11 x 38 cm.
A "Thomas - Dinó lelet felfedező pálya" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Thomas - Dinó lelet felfedező pálya

Thomas - Dinó lelet felfedező pálya

10 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.