Thomas és Barátai - Állatkerti majomkaland

Thomas és Barátai - Állatkerti majomkaland
​Vigyázat! Majmok szöktek el a sodori vadasparkból. Thomas feladata, hogy megtalálja és hazavigye őket. Van kedvetek segíteni neki? A Fisher-Price Thomas és Barátai szafaris pályaszettben találtok egy motorizált Thomas mozdonyt, 3 majmocskát, egy láda banánt és egy sor olyan helyszínt, mely a történetben szerepelhet. Ilyen a vadaspark állatháza, a dzsungel felüljáró vagy a libikóka híd, ahol vicces leesések várnak rátok. A küldetésben számíthattok Cranky a daru segítségére, aki szívesen pakolja be és ki a majmocskákat vagy a rakományt. A motorizált Thomas mozdony mellett a készlet része egy különleges majom álarc, amivel még inkább részévé válhattok a kalandnak.
A "Thomas és Barátai - Állatkerti majomkaland" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mattel
66088
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Thomas és Barátai - Állatkerti majomkaland
Thomas és Barátai - Állatkerti majomkaland

Thomas és Barátai - Állatkerti majomkaland

23 980 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.