Thomas és barátai - Imbolygó rakomány játékszett

A kicsik Thomas-al a kis gőzmozdonnyal indulhatnak kalandokra és elszállíthatják a csomagokat Sodor szigetére! Felpakolhatják a rakományokat a vagonra, de figyelniük kell, nehogy leessenek! Miután mind a 8 dobozt felrakták indulhat is a mozdony! Ügyesen, egyensúlyozva tologathatják, miközben a rakomány ide-oda mozog majd gurulás közben. A különböző színű és formájú dobozok egymásba illeszthetőek egy megadott szisztéma szerint. A pöfögő füst egy kapaszkodót alkot, amit a gyerekek foghatnak tologatás közben vagy cipelhetik ide-oda a szobában. Nagyszerű készségfejlesztő játék, rakosgatás közben fejlődik a kicsik szem-kéz koordinációja, türelme és logikája.
A Fisher-Price márkájú "Thomas és barátai - Imbolygó rakomány játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 és 3 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
inkább fiúknak
1-3 nap
70179
10 350 Ft
A "Thomas és barátai - Imbolygó rakomány játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Thomas és barátai - Imbolygó rakomány játékszett

Thomas és barátai - Imbolygó rakomány játékszett

10 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.