Thomas és barátai - Motorizált pályaszett - Kana

Thomas és barátai - Motorizált pályaszett - Kana
9 350 Ft
+187 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
80342
Sodor sziget csupa izgalom, ezért nem árt, ha van egy mozdony barátunk, akivel könnyen eljuthatunk a legjobb helyekre. A Fisher-Price Thomas motorizált pályaszettjei új kalandokra hívják a gyerekeket. A sorozatban a kis rajongók megtalálják kedvenc karaktereiket, pl. Thomast, Percyt, Niát vagy Kanát. Minden csomagban egy mozdony, egy hozzá tartozó vagon és sínek találhatók, így a lurkók rögtön kipróbálhatják a ki- és berakodást, vontatást. Ebben a 19 elemet tartalmazó szettben Kana és a Vicarstown-híd található.
A járgányok kompatibilisek a Thomas pályákkal (a fa pályákat kivéve) és kiváló kiegészítői a játékvonat-gyűjteményeknek a további kalandokhoz. Indulhat a móka Kanával? Akkor irány Sodor!
Az összerakott pálya hossza: 257 cm
A Fisher-Price márkájú "Thomas és barátai - Motorizált pályaszett - Kana" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Thomas és barátai - Motorizált pályaszett - Kana

Thomas és barátai - Motorizált pályaszett - Kana

9 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.