Thomas - Motorizált kisvonatok - Percy

Thomas - Motorizált kisvonatok - Percy
5 890 Ft
+118 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
27471
Percy a kis mozdony a legfiatalabb és a legtapasztalatlanabb az összes mozdony közül, ezért könnyen kerül bajba. Szeret játszani, és tiszteli az idősebb mozdonyokat. A csomagban egy vonatkocsi is helyet kapott. A Thomas Trackmaster sorozat kompatibilis a régi Motor Road-Rail mozdonyokkal és sínekkel is, így a régi játékok kombinálhatók az újakkal.
A játék 2 db AAA vékony ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
Méretek: 20 x 4 x 6 cm.
Csomagolási méretek: 25 x 5 x 15 cm.
A "Thomas - Motorizált kisvonatok - Percy" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Thomas - Motorizált kisvonatok - Percy

Thomas - Motorizált kisvonatok - Percy

5 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.