Thomas - Mozdony és pálya - Thomas a gőzmozdony

Thomas - Mozdony és pálya - Thomas a gőzmozdony
Készülj a száguldásra Thomas a gőzmozdonnyal és barátaival! A Thomas: Mozdony és pálya - Thomas a gőzmozdony MRR-TM készletben egy kör alakú pálya elemeit találhatod, valamit magát Thomast, Trackmaster elemes meghajtású változatban. A készlettel bővítheted meglévő Thomas Trackmaster (MRR-TM) pályáidat, de önmagában, kezdő csomagként is tökéletes választás! A Thomas: Mozdony és pálya - Thomas a gőzmozdony (MRR-TM) készlet kompatibilis a régi Motor Road-Rail szettekkel is. A játék 2 db AAA vékony ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Thomas méretei: 12 x 4 x 5 cm. Csomagolási méretek: 17 x 6 x 28 cm.
A Fisher-Price márkájú "Thomas - Mozdony és pálya - Thomas a gőzmozdony" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
28229
4 790 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Thomas - Mozdony és pálya - Thomas a gőzmozdony

Thomas - Mozdony és pálya - Thomas a gőzmozdony

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.