KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Thomas - Push along Bertie

Thomas - Push along Bertie
1 790 Ft
+36 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
29981
Bertie az egyszintes egyajtós busz, aki Thomas egyik legjobb barátja. Jellemző rá barátságos mosolya és hogy szívesen segít a bajba jutott mozdonyokon. Ilyenkor azért szereti megjegyezni, hogy az utak is ugyanolyan fontosak, mint a vasút. Egyszerű, mégis szépen kidolgozott, műanyagból készült tologatható busz, kis kezekre tervezve. Méretek: 9 x 5 x 6 cm.
A Fisher-Price márkájú "Thomas - Push along Bertie" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 és 5 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Thomas - Push along Bertie

Thomas - Push along Bertie

1 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.