Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Thomas - Sodori festékbolt Stanley mozdonnyal

Thomas - Sodori festékbolt Stanley mozdonnyal
5 490 Ft
+110 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
28227
A Sodori festékboltban fontos munka zajlik: Stanley szállítja a frissen épült házakhoz a festéket, amit a boltban kevernek össze. A pálya 38 x 25 cm-es méretre hajtogatható ki, és csatlakoztatható a többi Take-n-Play pályával, sínekkel is összekapcsolható. A készlet tartalmazza Stanleyt, a fehér gőzmozdonyt is.
Stanley mérete: 7 cm.
A Fisher-Price márkájú "Thomas - Sodori festékbolt Stanley mozdonnyal" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Thomas - Sodori festékbolt Stanley mozdonnyal

Thomas - Sodori festékbolt Stanley mozdonnyal

5 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.