KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Thomas - Trükkös mozdony - Percy

Thomas - Trükkös mozdony - Percy
5 750 Ft
+115 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
80867
Kazánokat felfűteni, indul a vonat verseny! A Thomas trükkös mozdonyok remek szórakozást nyújtanak, a játéknak még a sínek sem, csak a képzelet szabhat határt. A kis mozdonyokkal vidám versenyek rendezhetők.
A vonat tetejét lenyomva Percy végigszáguld a padlón, sőt hátra döntve a hátsó kerekein is száguldozhat. A sorozatban Thomas és barátja, Percy karaktereivel változatos és vidám történtek játszhatók el.
A mozdonyok külön kaphatók. A színek és díszítések eltérhetnek.
A "Thomas - Trükkös mozdony - Percy" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Thomas - Trükkös mozdony - Percy

Thomas - Trükkös mozdony - Percy

5 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.