Thomas - Víztorony alapkészlet

Thomas - Víztorony alapkészlet
4 450 Ft
+89 hűségpont ajándékba - Részletek...
27535
Kisebb méretű, bármely Thomas Trackmaster pályával összekapcsolható Víztorony alapkészlet. A Pályaelemeket kör formában tudod letenni, a víztorony csövét a kerék segítségével le tudod hajtani, hogy Thomast fel tudd tölteni vízzel. A készlet tartalmaz adaptert is, amikkel a régi Thomas Motor Road-Rail pályákat tudod a játékhoz csatlakoztatni.
A készlet tartalmazza Thomas a kis gőzmozdonyvonatot is.
A játék 2 db AAA vékony ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
Csomagolási méretek: 33 x 5 x 24 cm.
A Fisher-Price márkájú "Thomas - Víztorony alapkészlet" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Thomas - Víztorony alapkészlet

Thomas - Víztorony alapkészlet

4 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.