TickiT - Puha építőkocka készlet

TickiT - Puha építőkocka készlet
7 090 Ft
+142 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tickit
73348
A TickiT: Puha építőkocka készlet kifejezetten a kisebbek számára készült. A puha, rugalmas műanyagból készült építőelemek jól illeszkednek egymáshoz, de könnyedén szétszedhetők még az apró kezecskék számára is. A szett sokféle színt és formát tartalmaz, mely lehetővé teszi hogy bármit megépíthessenek belőle, amit csak szeretnének. Játék közben fejlődne a motorikus képességek, a kommunikáció, és a kreativitás. Már 1 éves kortól használható, szülői felügyelet mellett.
A "TickiT - Puha építőkocka készlet" nevű játék gyártója a Tickit, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

TickiT - Puha építőkocka készlet

TickiT - Puha építőkocka készlet

7 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.