TickiT - Színes fa kincsek kezdőszett, 168 darabos

TickiT - Színes fa kincsek kezdőszett, 168 darabos
22 590 Ft
+452 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tickit
3 éves kor fölött
73448
A TickiT: Színes fa kincsek kezdőszettet a természet ihlette! Letisztult, sima formák meseszép színek, melyek mind-mind megjelennek a természetben. A színes formák az érzelmi jellemzőket szimbolizálják. Fejlesztik a szem-kéz koordinációt, a finom motoros készségeket, a logikai képességeket, serkentik a képzeletet, és a kreatív gondolkodást. Az elemek elkészítésekor, színezés előtt nem fehérítették ki a fát, így visszaköszönnek benne az anyag természetes tulajdonságai. A színeknek mind megvan a maguk jelentése.
A csomag egy pamut tasakot is tartalmaz.
A formák mérete kb. 3,5 - 4 cm.
A "TickiT - Színes fa kincsek kezdőszett, 168 darabos" nevű játék gyártója a Tickit, főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

TickiT - Színes fa kincsek kezdőszett, 168 darabos

TickiT - Színes fa kincsek kezdőszett, 168 darabos

22 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.