Tini Nindzsa Teknőcök - Leonardo akciófigura

Tini Nindzsa Teknőcök - Leonardo akciófigura
10 790 Ft
+216 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmates
inkább fiúknak
27385
Műanyagból készült Tini Nindzsa Teknőcök: Leonardo akciófigura, 27 cm-es kivitelben. Leonardo lábai, karjai mozgathatóak. A valósághű Tini Nindzsa Teknőc több kiegészítővel is rendelkezik, a csomagban Leonardo két kardját és azok tokjait is megtalálod. Játssz a nindzsákkal, előzd meg a bűnözést, védd meg az ártatlan civileket, legyél te a város megmentője!
A "Tini Nindzsa Teknőcök - Leonardo akciófigura" nevű játék gyártója a Playmates, főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playmates

Tini Nindzsa Teknőcök - Leonardo akciófigura

Tini Nindzsa Teknőcök - Leonardo akciófigura

10 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.