Tini Ninja Teknőcök - Donatello figura

Tini Ninja Teknőcök - Donatello figura
Ki ne ismerné a Tini Ninja Teknőcöket? Évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvend a rajzfilm, kedvenceink pedig játékok formájában is visszatérnek hozzánk. Most Donatello hívja kalandra a srácokat, akik csatlakozhatnak hozzá egy újabb izgalmas harcban! A Donatello akciófigura hátraszaltózik, közben pedig kiált egyet. A játék működéséhez 2 db LR44 típusú elemre van szükség, melyet a csomagolás tartalmaz.
A "Tini Ninja Teknőcök - Donatello figura" nevű játék gyártója az Epee, főleg 4 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Epee
inkább fiúknak
61284
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Tini Ninja Teknőcök - Donatello figura
Tini Ninja Teknőcök - Donatello figura

Tini Ninja Teknőcök - Donatello figura

6 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.