Tiny Pong - Elektronikus kézi asztalitenisz

Tiny Pong - Elektronikus kézi asztalitenisz
A Tiny Pong egy izgalmas, egyszemélyes asztalitenisz játék, melyben két fokozat közül választhatnak a gyerekek: kezdő és profi. Ha ügyesen pattogtatják a labdát, a pontok csak gyűlnek! Ha kell egy kis kihívás, megpróbálhatják megdönteni saját rekordjukat. A Tiny Pong fényekkel és hangokkal teszi még izgalmasabbá és motiválóbbá a játékot. A szett tartalmazza a kis pályát, a fogantyút, a hálót és a labdát is, valamint a csomagban használati utasítás is található.

Tartozékok: A játék elemmel működik (3 db 1,5V-os AAA ceruzaelem). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Tiny Pong - Elektronikus kézi asztalitenisz" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Hasbro
8 éves kor fölött
64559
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Tiny Pong - Elektronikus kézi asztalitenisz
Tiny Pong - Elektronikus kézi asztalitenisz

Tiny Pong - Elektronikus kézi asztalitenisz

8 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.