Tölcséres labdakilövő játék - narancssárga-zöld

Tölcséres labdakilövő játék - narancssárga-zöld
790 Ft
+16 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
25453
A Tölcséres labdakilövő játék - narancssárga-zöld műanyagból készült, ügyességi játék, akár egyedül, akár barátoddal is játszhatod. A kilövő gombját lenyomva a labdát a levegőbe repíti, próbáld elkapni a tölcsérrel, vagy passzolgassátok a kis golyót egymásnak! A szett 2 golyót, 2 kilövőt tartalmaz. Kilövő magassága: 20 cm.
A "Tölcséres labdakilövő játék - narancssárga-zöld" nevű játék gyártója a Simba, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Simba

Tölcséres labdakilövő játék - narancssárga-zöld

Tölcséres labdakilövő játék - narancssárga-zöld

790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.