Tölcséres labdakilövő játékszett

Tölcséres labdakilövő játékszett
1 090 Ft
+22 hűségpont ajándékba - Részletek...
75943
A labdakilövő egy generációk óta közkedvelt ügyességi játék, amit kint, bent, vízben és szárazföldön egyaránt lehet játszani.
A szabály nagyon egyszerű: a kezdő játékos kikatapultálja a labdát a tölcsérből egy gomb segítségével, a másik játékos pedig megpróbálja elkapni. Amennyiben elvesznének a csomagban található labdák, könnyen pótolhatók pingponglabdákkal - amelyek webáruházunkban szintén megtalálhatók.
A kilövő 19 cm hosszú és 11 cm széles.
A "Tölcséres labdakilövő játékszett" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Tölcséres labdakilövő játékszett

Tölcséres labdakilövő játékszett

1 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.