Tologatható formaválogatós kisautó

Tologatható formaválogatós kisautó
Nagyobb méretű, erős műanyagból készült bébijáték.
Az autó rengeteg izgalmat rejt a kisgyermek számára, a zörgő tekerőt tekerve az autó ablaka helyén egy tükör jelenik meg. A kormány recseg, a duda sípoló hangot ad ki magából. Az autó szélvédője formaválogató játékként használható, így a gyermek megismerheti a négyzet, a háromszög és a kör formákat is, valamint a színeket. A Tologatható formaválogatós kisautó mozgásra ösztönzi a gyermeket, de segíti a finom motoros mozgás fejlődését is.
Méretek: 24 x 17 x 20 cm.
A "Tologatható formaválogatós kisautó" nevű játék gyártója a Tomy, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Tomy
28539
7 450 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Tologatható formaválogatós kisautó

Tologatható formaválogatós kisautó

7 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.