Tologatható formaválogatós kisautó

Tologatható formaválogatós kisautó
7 450 Ft
+149 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tomy
nem rendelhető
28539
Nagyobb méretű, erős műanyagból készült bébijáték.
Az autó rengeteg izgalmat rejt a kisgyermek számára, a zörgő tekerőt tekerve az autó ablaka helyén egy tükör jelenik meg. A kormány recseg, a duda sípoló hangot ad ki magából. Az autó szélvédője formaválogató játékként használható, így a gyermek megismerheti a négyzet, a háromszög és a kör formákat is, valamint a színeket. A Tologatható formaválogatós kisautó mozgásra ösztönzi a gyermeket, de segíti a finom motoros mozgás fejlődését is.
Méretek: 24 x 17 x 20 cm.
A "Tologatható formaválogatós kisautó" nevű játék gyártója a Tomy, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tomy

Tologatható formaválogatós kisautó

Tologatható formaválogatós kisautó

7 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.